Info Syiah

Ringan, Segar dan Mencerahkan

Israel-Indonesia relations warming up

Posted by infosyiah pada 0, Maret 28, 2007

Israel-Indonesia relations warming up

Countries’ UN ambassadors meet in New York

Itamar Eichner, http://www.ynetnews.com

Published: 

03.21.07, 11:57 / Israel News

Israeli Ambassador to the UN Dan Gillerman held his first public meeting with Indonesia’s Ambassador Rezlan Ishar Jenie several days ago.

The meeting, which was held in the Indonesian room at the United Nations headquarters in New York, was also attended by Danny Carmon, deputy head of the Israeli delegation to the UN, and Gilad Cohen, a counselor in the Israeli mission.

The Israeli delegation to the UN viewed the meeting as extremely important, as it was the first time the two ambassadors met in public and secretly. Indonesia is the largest Muslim country in the world and does not have diplomatic relations with Israel.

Indonesia is now a member of the UN Security Council and is involved in the United Nations Interim Force In Lebanon.

The meeting was encouraged by the foreign ministers of both countries, and at its end the ambassadors promised to maintain an open and direct channel for a dialogue in the future.

This was the second public meeting held between Gillerman and an ambassador of an Asian Muslim country which does not have diplomatic relations with Israel. About a month and a half ago, Yedioth Ahronoth reported, he met in public with Pakistan’s ambassador to the UN.[infosyiah]

5 Tanggapan to “Israel-Indonesia relations warming up”

  1. arkoun said

    duh…mas ojo NATO ae!!!!!!!!!!!!!!!!! NO ACTION TALK ONLY………kita tahu semua mas….anak 2 qum itu cuma pandai berteori dan pandai bersilat lidah……tapi aplikasinya gak on, satu lagi anak2 qom itu cuma pandai bergosip ria dan saling menjatuhkan……ndak terbatas, baik yang di IRIB, HPI, dll…..DAN KALIAN ITU PENAKUT…moso baru sedikit anak NU yang di kirim dan satu MUHAMMADIYAH……anak2 udah pada ribut……….takut bersaing yach????? yo opo sih ngaku pengikut imam ali tapi akhlaq ndak ono……nol..nol…….yo kon dadi sampah ae toh…..dibanding jadi ulama su’ penjilat markas dan penjilat kedutaan…..

  2. abu fadl said

    ???
    Lagi ngompor2in (provokasi) nih ?

  3. I don’y know what are you talking about. Do you try to give comments regarding the article or just talk everything. Your comments do not have relationship between the idea of the article and Qum students. Do you understand what the article about?

  4. Umar said

    Wah komentarnya sangar bener ya mas arkoun..Kalau menurut saya sih, setiap orang punya peran dan tanggung jawabnya masing2. Ada yg tugasnya ngomong, ada yg tugasnya nulis, ada yg tugasnya action di jalanan/birokrasi/sektor riil/…, ada yg tugasnya mengamati, dll. Alhasil semuanya punya peran dalam pencapaian suatu tujuan tertentu yg ingin dicapai.

    Some said, pena itu bisa lebih tajam dan berbahaya ketimbang pedang lho mas. So, jangan sekali2 meremehkan tulisan atau pikiran2, karena dari situlah timbulnya motivasi untuk melakukan pengaruh dan tindakan2.

  5. abu fadl said

    Setuju sekali Bib. Pena merupakan salah satu jalan berjihad yang efektif untuk meninggikan kalimat Allah Ta’ala.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

 
%d blogger menyukai ini: